Вміст та кількість патогенних мікроорганізмів в продуктах харчування є найважливішим показником їх якості. Вживання продуктів, заражених мікроорганізмами та їх спорами, може згубно позначитися на житті та здоров'ї людини.
Харчові продукти, як продукт переробки, найбільше піддаються критичним точками зберігання та експлуатації, тому в обов'язковому порядку контролюються відповідними органами на показники безпечності – мікробіологічного контролю.
Підтвердження безпечності продуктів на мікробіологічні показники можливо перевірити тільки в спеціалізованих лабораторіях.
Запрошуємо до співпраці виробників сільськогосподарської сировини та компанії з переробки вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування:
Спираючись на результати мікробіологічного аналізу, можна об'єктивно судити про те, наскільки безпечна харчова продукція, чи придатна вона до подальшої переробки, а також про те, наскільки правильно здійснювалися її транспортування, переробка і зберігання. Норми показників мікробіологічних проб харчових продуктів регулюються законодавством. Закон України «Про основні засади та вимоги до якості харчових продуктів» забороняє реалізацію продукції, що не відповідає встановленим нормам.
Мікробіологія харчових продуктів, так само як і інші параметри їх якості, повинна контролюватися акредитованими лабораторіями. Такий контроль необхідно проводити на кожному етапі виготовлення та реалізації продукції, починаючи з виробників та закінчуючи споживачами.
Державними стандартами України визначаються методи досліджень показників мікробіології та безпечності харчової продукції. Отримання Протоколу відповідності на продукцію, що поставляється і вироблену харчову продукцію – запорука дотримання законодавства та підтримки позитивної бізнес-репутації.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень мікробіологічних показників харчової продукції з 2013 року. В особі нашої компанії Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.
Сертифіковані методики виконання вимірювань, новітнє лабораторне аналітичне обладнання, висококваліфікований і підготовлений персонал нашої лабораторії дозволяє виконати найскладніші мікробіологічні дослідження в стислі терміни та з високою точністю. Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика нашої лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень мікробіологічних показників харчової продукції, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.