Крім мікробіологічних показників та показників безпечності харчової продукції, виробники, відповідно до чинного законодавства, зобов'язані також підтверджувати радіологічну чистоту своїх товарів. Радіонукліди в харчовій продукції дуже небезпечні для здоров'я і життя споживачів, особливо небезпечні стронцій-90 і цезій-137. Період повного виведення цих речовин з організму становить більше 30-ти років, а їх вплив провокує складні й смертельно небезпечні захворювання. Тому держава встановлює суворі вимоги та нормативи щодо радіологічної безпечності харчової продукції.
Щоб захистити споживачів та навколишнє середовище, важливо регулярно проводити лабораторні дослідження на наявність небезпечних радіонуклідів в продукції. Компанія УСАП досліджує радіаційні показники питної води, продуктів харчування, лікарської рослинної сировини, ґрунтів, визначить наявність стронцію в харчових продуктах. Лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт має свої унікальні методики виконання вимірювань (МВВ), які були сертифіковані та орієнтовані на нове технологічне обладнання лабораторії. Це дозволяє більш швидко та більш точно визначати показники радіології в зразках.
Перевірка і підтвердження якості продукції нашою лабораторією забезпечать Вашому бізнесу високу лояльність партнерів і споживачів, потенційних інвесторів, держави, а також можливість виходу на міжнародний ринок збуту.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень харчової продукції, сировини, води на вміст радіонуклідів з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень харчової продукції або сировини, грунту, води на вміст радіонуклідів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.