Аналіз горіхів

Аналіз горіхів

Додавання горіхів у харчові продукти дозволяє істотно поліпшити їх смакоароматичні якості, якщо якість горіхів відповідає стандарту. Щоб уникнути покупки партії недоброякісних горіхів важливо своєчасно переконатися в їх відповідності стандарту, про що говорить наявність сертифіката відповідності. Виробник, який надає сертифікат, отримує кредит довіри споживачів, а також має імідж надійного партнера. Здійснити аналіз горіхів та отримати достовірне підтвердження якості продукту можна в акредитованій лабораторії УСАП, оснащеній спеціалізованим точним обладнанням.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@lab.biz.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником (безкоштовно); 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації. 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі горіхів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Особливості аналізу горіхів 

Під загальною назвою «горіхи» мається на увазі широкий асортимент видів плодів рослин з їстівним ядром і твердою шкаралупою. Вони є цінним харчовим дієтичним продуктом, що зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Горіхи поділяються за якістю на вищий, перший і другий товарний сорт. Оцінити якість і безпечність горіхів можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних аналізів, виконаних у акредитованій лабораторії. 

Вам необхідно терміново перевірити якість сировини або продукції, та Ви обмежені в часі? Фахівці лабораторії УСАП в стислі терміни здійснять повний спектр аналізів будь-якої сировини або продукту. Ми акредитовані та працюємо відповідно до вимог міжнародних стандартів. 

Показники якості і безпеки горіхів 

  • Органолептика: зовнішній вигляд, смак, колір, аромат. 
  • Сміттєва домішка: засміченість шкарлупою, плівкою плодової перегородки. 
  • Пошкоджені ядра: наявність ядер недорозвинених (зморщених), битих, згірклих. 
  • Зараженість шкідниками: наявність ядер цвілевих, гнилих, пошкоджених шкідниками (комахами або гризунами). 
  • Вологість ядра. 
  • МЧ сирого протеїну в перерахунку на суху речовину (білок). 
  • Токсичні елементи: свинець, кадмій, миш'як, ртуть, мідь, цинк. 
  • Мікотоксини: афлатоксин В1, зеараленон. 
  • Пестициди: гептахлор (ФОП), альдрин. 
  • Вміст радіології (цезію-137, стронцію-90). 
  • Генетично модифіковані організми (ГМО). 

Компанія УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим предс тавітельствам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності горіхів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

В нашей лаборатории можно заказать:
Замовте послугу просто заповнивши форму