Соя

Соя

Сою відносять до сімейства Бобові або Метеликові. Плід-боб містить кілька насінин, що не мають ендосперму. Як і інші представники цього сімейства, насіння сої маэ схильність до побуріння після одинадцяти-дванадцяти місяців після збору врожаю. Колір насіння і його однорідність мають велике значення при оцінці якості сої. Показники якості насіння сої є найважливішим параметром для визначення ринкової вартості цього продукту, тому підтвердження якості в лабораторних умовах – це запорука успіху виробника і споживача.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована відповідно до вимог Національного агентства України: Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025.
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  • Терміни проведення робіт - від 2-х до 5-ти робочих днів.
  • За результатами випробувань видається документ державного зразка – Протокол випробувань.
  • Дослідження якості сої проводиться відповідно до вимог ГОСТ (ДСТУ) 4964 2008 - Технічні умови.

Як ми працюємо

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником;
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань;
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно).

Чому варто довірити безпеку Вашої продукції лабораторії УСАП

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції;
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань;
  • надання протоколів точно в зазначені терміни;
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань;
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості сої з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.

Критерії оцінки якості і безпеки сої

Соя – найпоширеніша культура серед зернобобових та олійних. Насіння сої використовуються в якості сировини при виробництві великого переліку харчових продуктів. Особливе значення соя має у виготовленні замінників м'яса і молочних продуктів. Насіння сої багате білком, різними вітамінами і мікроелементами. Соя використовується також в кормових і технічних цілях.

Склад Сої унікальний і багатий на вміст:

  • Вітамінів групи В (В1, В2, РР, В4, В5, В6, В9), бета каротину ( вітамін А), вітамінів С, Е, Н.
  • Мікроелементів: натрій, калій, магній, калій, фосфор, залізо, йод, бор, цинк.

Враховуючи затребуваність сої на ринку, її успішно вирощують в Україні, але особливу увагу приділяють не тільки якісними показниками, але і безпеки даного продукту, так як ринок переповнений сою, яка містить ГМО. Внаслідок високого попиту і конкуренції, виробникам необхідно приділити значну увагу забезпеченню і підтвердженню якості та безпечності своєї продукції.

При продажі та купівлі сої потрібно надати документи, що підтверджують якість та безпечність сої. Найчастіше таким документом є Протокол випробувань, виданий акредитованою лабораторією, що підтверджує відповідність нормам і вимогам, що регламентуються державою.

Основними критеріями якості сої є:

  • Вологість.
  • Масова частка білка в перерахунку на суху речовину.
  • Масова частка жиру.
  • Сміттєва домішка.
  • Олійна домішка.
  • Зараженість шкідниками.

За безпечність сої відповідають такі показники:

  • Важкі метали.
  • Мікотоксини.
  • Пестициди.
  • Наявність радіації.
  • Вміст ГМО.

Лабораторні дослідження сої від компанії Укрспецагропродукт

Лабораторний аналіз сої, згідно із законодавством, повинен виконуватись акредитованими лабораторіями. Статус акредитованої підтверджує, що лабораторія працює за сертифікованими методиками, має високоточне аналітичне обладнання й підготовлений персонал.

Якість соєвого насіння має контролюватися на всіх етапах виробництва, транспортування та реалізації. Насіння з документально підтвердженою якістю має більш високу ціну, а значить, виробник такої сої отримає більшу вигоду.

Лабораторія УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.

Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування.

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості сої, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму