Сою відносять до сімейства Бобові або Метеликові. Плід-боб містить кілька насінин, що не мають ендосперму. Як і інші представники цього сімейства, насіння сої маэ схильність до побуріння після одинадцяти-дванадцяти місяців після збору врожаю. Колір насіння і його однорідність мають велике значення при оцінці якості сої. Показники якості насіння сої є найважливішим параметром для визначення ринкової вартості цього продукту, тому підтвердження якості в лабораторних умовах – це запорука успіху виробника і споживача.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості сої з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Соя – найпоширеніша культура серед зернобобових та олійних. Насіння сої використовуються в якості сировини при виробництві великого переліку харчових продуктів. Особливе значення соя має у виготовленні замінників м'яса і молочних продуктів. Насіння сої багате білком, різними вітамінами і мікроелементами. Соя використовується також в кормових і технічних цілях.
Склад Сої унікальний і багатий на вміст:
Враховуючи затребуваність сої на ринку, її успішно вирощують в Україні, але особливу увагу приділяють не тільки якісними показниками, але і безпеки даного продукту, так як ринок переповнений сою, яка містить ГМО. Внаслідок високого попиту і конкуренції, виробникам необхідно приділити значну увагу забезпеченню і підтвердженню якості та безпечності своєї продукції.
При продажі та купівлі сої потрібно надати документи, що підтверджують якість та безпечність сої. Найчастіше таким документом є Протокол випробувань, виданий акредитованою лабораторією, що підтверджує відповідність нормам і вимогам, що регламентуються державою.
Основними критеріями якості сої є:
За безпечність сої відповідають такі показники:
Лабораторний аналіз сої, згідно із законодавством, повинен виконуватись акредитованими лабораторіями. Статус акредитованої підтверджує, що лабораторія працює за сертифікованими методиками, має високоточне аналітичне обладнання й підготовлений персонал.
Якість соєвого насіння має контролюватися на всіх етапах виробництва, транспортування та реалізації. Насіння з документально підтвердженою якістю має більш високу ціну, а значить, виробник такої сої отримає більшу вигоду.
Лабораторія УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості сої, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.