Масло і олійно-жирові продукти харчування. Впроваджувати ХАССП?

Масло і олійно-жирові продукти харчування. Впроваджувати ХАССП?

Організації, які працюють в сфері виробництва харчової продукції або займаються діяльністю пов'язаною з таким виробництвом, повинні впровадити в свої процеси принципи ХАССП. Відповідно це питання стосується і виробників масла і олійно-жирових продуктів.

Що ж дасть впровадження цих принципів?

Крім того, що ваше підприємство буде виконувати вимоги Закону України, ви ще отримаєте додаткові переваги. Найбільш важливим з яких є зменшення кількості рекламацій, оскільки ви будете виготовляти безпечну продукцію за рахунок визначення можливих ризиків виникнення небезпечних факторів і подальшого їх контролю. ХАССП - діяльність на випередження.

Використання принципів ХАССП давно не новина закордоном. Ведення бізнесу в харчовій галузі в Європі невіддільне від даних принципів, які сприяють зростанню довіри споживачів.

Детальну інформацію ви можете отримати у наших фахівців.

На всі питання, які виникнуть в процесі відбору Ви можете отримати відповідь