Впровадження принципів HACCP (ХАССП) у виробництво харчової продукції

Впровадження принципів HACCP (ХАССП) у виробництво харчової продукції

Впровадження принципів HACCP (ХАССП) у виробництво харчової продукції, а також в діяльність закладів громадського харчування є обов'язковим. Що ж це за принципи?


Принципи ХАССП призначені для забезпечення виготовлення безпечної харчової продукції. Це - дії на випередження, які допоможуть не допустити потрапляння недоброякісних харчових продуктів на наш стіл. Вони засновані на проведенні аналізу потенційних ризиків і проведенні контролю небезпечних факторів в процесі виробництва, транспортування і зберігання, а також приготування в різних кафе і ресторанах.


У Вас бізнес в харчовій промисловості? Ви перебуваєте в Дніпропетровську і шукайте тих, хто роз'яснить вимоги Закону України і допоможе впровадити принципи ХАССП на Вашому підприємстві?


Зверніться до нас!
ТОВ «Укрспецагропродукт» допоможе Вам з впровадженням принципів ХАССП. Наші фахівці дадуть відповідь на Ваші запитання.

На всі питання, які виникнуть в процесі відбору Ви можете отримати відповідь