Чорнослив є популярним продуктом, як серед кінцевих споживачів, так і в професійному середовищі (ресторани, виробники готової продукції, тощо). Незалежно від того, чи є Вашими споживачами кінцеві покупці, або бізнес (оптові бази, торгові мережі, та ін.), Ви, як виробник, зобов'язані подбати про якість та безпечність продукції та підтвердити її відповідність Технічному регламенту, ДСТУ, ТУ. Підтвердження якості чорносливу від лабораторії УСАП забезпечить:
Аналіз сухофруктів
Показник
Масова частка вологи, %, не більше ніж
Вміст токсичних елементів
Свинець
Кадмій
Ртуть
Мікробіологічні показники
Маса продукту, в якій не допускається присутність бактерії групи кишкових паличок (коліформи), г
Патогенні мікроорганізми, в тому числі роду Сальмонела, в 25 г
Плісняві гриби, КУО в 1,0 г, не більше
Вміст радіології
Питома активність Цезію-137, Стронцію-90
Генетично модифікований організм (ГМО)
ГМО, показник якісно
Наша лабораторія має все необхідне обладнання, кваліфікований персонал та застосовує методики, що дозволяють з високим рівнем точності проводити дослідження основних показників безпечності чорносливу:
Звернувшись до лабораторії УСАП для досліджень чорносливу, Ви зможете оперативно отримати результат та підтвердити безпечність і відповідність продукції. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи і компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними. Лабораторія УСАП надає послуги випробувань харчової продукції з 2013 року. У нашій особі Ви, гарантовано, знайдете надійного та довгострокового партнера. Кожному замовнику ми забезпечуємо:
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень чорносливу, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.