Сушка, як і інші види сухофруктів, та продукти харчування в цілому – це продукція, для якої обов'язкове підтвердження її якості та безпечності. Документ (Протокол дослідження), що підтверджує якість і відповідність продукції вимогам ДСТУ, ТУ або Технічного регламенту, зобов'язаний надати кожен виробник чи імпортер, який постачає сушку торговельним мережам і точкам, закладам та установам громадського харчуванн, тощо.
Акредитована лабораторія УСАП пропонує виробникам та імпортерам по всій Україні кваліфіковані послуги лабораторних досліджень основних показників безпеки сушки:
Наша лабораторія має для проведення таких досліджень всіе необхідне обладнання та оснащення, компетентний персонал та застосовує ефективні методики випробувань, що дозволяє гарантувати достовірність результатів.
Аналіз сушених яблук та груш
Показник
Кадмій (Cd);
Мідь (Cu)
Цинк (Zn)
Арсен(миш'як -As);
Пестициди: ДДТ
Мікотоксини: Патулін
Вміст радіології: Питома активність Цезію-137 та Стронцію-90
Показники якості сушки досліджуються відповідно до ТУ замовника, Технічних регламентів на продукцію або ДСТУ.
Звернувшись до лабораторії УСАП для досліджень сушки, Ви зможете оперативно отримати результат і підтвердити безпеку та відповідність продукції. Алгоритм співпраці наступний:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких регулярно звертаються повторно. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги випробувань харчової продукції з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного та довгострокового партнера.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень показників якості та безпечності сушки, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.