Впровадження НАССР в пекарні - демонстрація клієнтам високих стандартів свого виробництва.
Система НАССР - це «гнучкі» принципи, які дають можливість застосування запобіжних дій до виникнення ризиків на ранніх стадіях виробництва (до отримання готового продукту).
Впроваджуючи принципи НАССР компанії вдосконалюють виробництво з огляду на:
- поставки матеріалів;
- гігієнічні та санітарні заходи, вплив яких позначається на безпеці продукції.
Малі та середні підприємства з виробництва борошняних виробів (хлібозаводи, млини, кондитерські, пекарні) зобов'язані впровадити принципи НАССР до вересня 2018 року.
Рекомендуємо звернутися до консультантів Укрспецагропродукт для отримання розгорнутої консультації з питань впровадження системи НАССР на хлібозаводі і пекарні.