Впровадження ХАССП на підприємствах громадського харчування в Києві

Впровадження ХАССП на підприємствах громадського харчування в Києві

Виробникам продуктів харчування необхідно контролювати випуск не тільки якісною, але і безпечної продукції в Києві. Для цього були розроблені спеціальні принципи HACCP (ХАССП), широко застосовуються в міжнародній практиці.

Принципи ХАССП - аналіз небезпечних чинників та пов'язаних з ними ризиків, постійний моніторинг виробничих процесів для своєчасного виявлення небезпечної продукції. Таким чином виробник застосовує запобіжні дії і не допускає реалізацію небезпечної продукції.

Законодавство України вимагає впровадження процедур заснованих на принципах ХАССП для операторів ринку харчових продуктів. Це стосується не тільки виробників, але і закладів громадського харчування.

Шукаєте в Києві фахівців, які нададуть допомогу з розробкою і впровадженням процедур, передбачених принципами HACCP (ХАССП)? - Звертайтеся в ТОВ «Укрспецагропродукт»! Ми із задоволенням надамо Вам допомогу!

Зверніться до нас!
ТОВ «Укрспецагропродукт» допоможе Вам з впровадженням принципів ХАССП. Наші фахівці дадуть відповідь на Ваші запитання.
Телефон: 050-315-3025

На всі питання, які виникнуть в процесі відбору Ви можете отримати відповідь