Морква

Морква

Морква – одна з затребуваних культур, що вирощуються в Україні. Цей цінний продукт широко використовується в кулінарії, медицині, косметології. Висока врожайність коренеплоду дозволяє Україні забезпечити їстівною морквою не тільки своїх споживачів, але й закордонних. 

Основними критеріями продукції є безпечність та якість плодів, які перевіряються відповідно до діючих стандартів України. Підтвердження відповідності якості виконують спеціалізовані лабораторії.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована відповідно до вимог Національного агентства України: Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025. 
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування , сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки. 
  • Терміни проведення робіт - від 2-х до 5-ти робочих днів. 
  • За результатами випробувань видається документ державного зразка - Протокол випробувань. 
  • Дослідження якості моркви проводиться відповідно до вимог ГОСТ (ДСТУ) 7035:2009 – Технічні умови.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі моркви, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Вимоги до якості моркви 

Морква – стандартний продукт в раціоні середньостатистичного українця. Щорічно одна людина вживає в їжу до 18 кг цього коренеплоду, тому вирощування й постачання моркви в Україні – один із пріоритетних напрямків в агробізнесі. На стіл до споживача повинен потрапити якісний та безпечний продукт. Встановити його відповідність встановленим нормам дозволяють технічні умови на свіжу моркву – регламентний документ, яким керуються лабораторії під час перевірки якості продукту. 

УСАП: параметри аналізів свіжої моркви 

Україна законодавчо підтримує якість моркви відповідно до вимог чинних стандартів. Кожен виробник (фермер, агрофірма, приватні особи), які реалізують плід на ринку України або експортують за кордон, зобов'язані надати документ, що підтверджує якість і безпечність продукції. 

Згідно Українським нормативним документам, основними критеріями якості моркви є органолептичні показники та наявність нітратів. Критеріями безпечності плодів є: 

  • токсичні елементи, 
  • пестициди, 
  • мікотоксини. 

Для експорту в Європу важливим критерієм стане рівень радіаційного фону плодів моркви і наявність, рівень вмісту ГМО. 

Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» гарантує сервісне обслуговування, оперативно та якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників. 

Компанія УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності моркви, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму