Ячмінь – рід рослин сімейства Злакові. Площі, займані цією культурою вельми великі, обсяги виробництва стабільно зростають, що призводить до підвищення конкуренції на ринку. Висока якість продукції – запорука її конкурентоспроможності. Якість зерна ячменю безпосередньо залежить від багатьох факторів. На характеристики товарного ячменю впливають умови його виробництва, зберігання і транспортування. Якісні показники ячменю – основа для формування його ринкової вартості, тому коректний лабораторний аналіз ячменю є базою для формування конкурентної ціни.
Отримати підтвердження якості ячменю можливо лише в лабораторних умовах.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості ячменю з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного та довгострокового партнера.
Зерно ячменю знаходить велике застосування, використовується для продовольчих, технічних, фуражних цілей. Вимоги до якості зерна ячменю, що застосовується в різних сферах – різноманітні. Для використання у пивоварній промисловості зерно повинне містити велику кількість білка, для переробки в ячну крупу застосовується особливо цінний склоподібний ячмінь. У стандарти на ячмінь включені наступні показники й вимоги до них:
Також ячмінь необхідно досліджувати на показники безпечності: вміст важких металів, мікотоксинів, пестицидів, ГМО та радіології.
Контроль якість зерна повинен проводитися на всіх етапах його виробництва, транспортування та реалізації. Виробник прагне отримати значну вигоду, а якісне зерно має більш високу ціну. Споживачеві ж важлива впевненість, що він купує товар з підтвердженою якістю.
Лабораторний аналіз ячменю, згідно із законодавством, повинен виконуватись акредитованими лабораторіями. Акредитація в НААУ підтверджує, що лабораторія працює за сертифікованими методиками, має високоточне аналітичнеобладнання та підготовлений персонал, тобто: результати досліджень будуть достовірні й прийняті різними зацікавленими сторонами, в тому числі й на міжнародному ринку.
Лабораторія компанії УкрСпецАгроПродукт проводить комплексні дослідження якості ячменю згідно з державними регламентами України. Протокол, що видається за результатами досліджень, є документом, що підтверджує якісні характеристики ячменю і забезпечує впевненість в якості та безпечності, як для виробника, так і для споживачів або партнерів.
Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості ячменю, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.