Стандартний комплекс

Стандартний комплекс

Стандартний комплекс випробувань включає основні показники, які необхідно досліджувати відповідно до ДСТУ на певну культуру. Комплекс випробувань, в порівнянні з окремими видами досліджень має наступні переваги: 

  • оптимізація витрат на проведення досліджень: наприклад, при дослідженні токсичних елементів витрачається однакова кількість хімреактивів для аналізу двох показників або шести;
  • комплекс включає для кожного сировини ті показники, які потрібно аналізувати відповідно до вимог відповідного ДСТУ – Ви отримуєте повноцінне вичерпне підтвердження якості та безпечності продукції;
  • економія часу;
  • за бажанням, комплекс може бути розширений додатковими специфічними показниками.

Як ми працюємо

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником;
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань;
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно).

Чому варто довірити безпеку Вашої продукції лабораторії УСАП

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції;
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань;
  • надання протоколів точно в зазначені терміни;
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань;
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості і безпечності харчової продукції та сировини з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.

Стандартні і розширені комплекси досліджень харчової продукції та сировини

Деякі приклади з нашої практики:

1. Клієнти часто звертаються  з приводу аналізу соняшнику на ГМО без перевірки складу, при цьому доступний вибір методів перевірки: хроматографічний метод можна замінити імуноферментним.

2. Для ріпаку, згідно ДСТУ на культуру, в показниках безпечності з токсичних елементів потрібне визначення тільки свинцю. Однак, з огляду на специфіку культури, до стандартного комплексу досліджень ріпаку часто замовляють додаткові показники, які не визначені обов'язковими за ДСТУ, але регулюються умовами контрактів:

  • Кислотне число олії;
  • Масова частка олії в перерахунку на суху речовину (олійність);
  • Масова частка ерукової кислоти;
  • Масова частка глюкозинолатів.

 В лабораторії УСАП досліджується повний перелік сільськогосподарської сировини, продукції та відходів (зерно, борошно, шрот). Від типу сировини ціни, в переважній більшості, не залежать, але можуть знижуватися від сумарної кількості замовлень та замовлених показників.

Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування .

Для отримання докладної консультації щодо комплексних лабораторних досліджень якості і безпечності харчової продукції, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму