Білок є важливою складовою харчування, як людини, так і тварин, відіграє важливу роль в обміні речовин. Визначення змісту в зерні й насінні білка (протеїну) в першу чергу потрібне для ціноутворення: при продажу с/г продукції ДСТУ регламентує мінімальний рівень цього показника, а в договорах поставки можуть бути встановлені вимоги до постачання продукції з конкретним високим показником якості. Можливість швидко перевірити показник якості, вміст білка в насінні або зерні різних культур – це наша перевага. Лабораторія УСАП допоможе Вам визначити вміст білка (протеїну), клейковини в пшениці відповідно до вимог чинних регламентів.
ПРОПОНУЄМО ВАМ СКОРИСТАТИСЯ ПОСЛУГОЮ акредитованої лабораторії щодо визначення вМІСТУ БіЛКА за Барнштейном, МЕТОДОМ К'єльдаля АБО ДЮМА.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги випробувань показників якості харчової продукції або сировини з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.
Лабораторні випробування дозволять встановити й підтвердити рівень якості та безпечності продукції, заручитися довірою різних зацікавлених сторін: партнерів, споживачів, держави. Переваги співпраці з лабораторією УСАП:
Ми працюємо по всій Україні: Києві, Чернігові, Дніпрі, Миколаєві, Одесі, Херсоні та інших областях!
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень та визначення вмісту білка в насінні і зерні, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.