Овес використовують у виробництві круп, дієтичних продуктів, дитячого харчування. Вівсяна крупа лідирує за своєю харчової цінності, обганяючи багато інших круп. Овес також використовується для фуражу. Білок вівса має рекордний вміст амінокислоти лізин - 8.5%, тоді як у пшениці - 1,5%.
Популярність вівса відбивається на конкуренції серед виробників, тому важливо забезпечити і підтвердити якість і безпечність продукції. Зерно, якість якого підтверджено лабораторними дослідженнями, користується найбільшим попитом. Виконавши аналіз якості партій вівса, виробник або постачальник формує свою позитивну ділову репутацію.
Підтвердити якість і безпеку вівса можливо лише в лабораторних умовах.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості вівса з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.
Використання зерна вівса досить різноманітне. Залежно від напрямку використання, до якості зерна пред'являються більш чи менш жорсткі вимоги. Так, наприклад, овес, який використовується для виробництва крупи, а особливо, дитячого харчування, піддається найбільш жорсткому контролю. Також овес посчається для виготовлення солоду при виробництві спирту, для кормових цілей і для заготівлі комбікорми – для всіх цих сфер застосування вівса регламентовані окремі вимоги щодо якості та характеристик зерна.
Незалежно від напрямку використання, будь-яка партія вівса повинна пройти лабораторний аналіз і отримати документальне підтвердження своєї якості. Аналіз вівса має спрямованість, як на безпосереднє визначення його якості, так і на виявлення біологічної схильності у якості саме зерна.
Лабораторний аналіз вівса включає стандартний набір показників, який визначається вимогами нормативної документації України. Найпомітніше на рівні якості вівса відображаються:
Перераховані вище показники якості вівса встановлюються тільки шляхом проведення лабораторного аналізу якості зерна. Лабораторія підприємства УкрСпецАгроПродукт готова надати послуги з аналізу якості вівса з видачею Протоколу проведення аналізу. Ми гарантуємо сервісне обслуговування, оперативно та якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості вівса, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.