Спельта

Спельта

Пшениця спельта, або жито – зернова культура, що відноситься до ботанічного роду Пшениця, має плівчасте зерно та колосся з підвищеною крихкістю. Спельта відрізняється цінним хімічним складом, збагаченим вітамінами і мінералами, на 100% засвоюваним організмом людини. У зв'язку з цим спельта користується значним попитом і є привабливим, з точки зору прибутковості, продуктом для аграрного бізнесу. Зерно, якість якого підтверджено лабораторними дослідженнями, має найбільший попит. Провівши аналіз якості спельти, що постачається в обіг, компанія-виробник формує позитивний імідж відповідального постачальника, завдяки чому підвищується ефективність діяльності, розширюються партнерські можливості.

Провести дослідження й отримати результат щодо якості та безпечності жита можливо тільки в спеціалізованій лабораторії.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована відповідно до вимог Національного агентства України: Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025.
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування, сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки.
  • Терміни проведення робіт - від 2-х до 5-ти робочих днів.
  • За результатами випробувань видається документ державного зразка – Протокол випробувань.

Як ми працюємо

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником;
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань;
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно).

Чому варто довірити безпеку Вашої продукції лабораторії УСАП

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції;
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань;
  • надання протоколів точно в зазначені терміни;
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань;
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості спельти з 2013 року. У нашій особі Ви знайдете надійного і довгострокового партнера.

Ключові показники якості спельти

Якість спельти, що постачається на ринок, визначається вимогами нормативних документів та є ключовою для здоров'я людини і домашніх тварин. Загальними показниками якості зерна полби є:

  • колір,
  • смак і запах,
  • вологість,
  • засміченість і зараженість шкідниками.

Спельта низької якості ні в якому разі не повинна потрапляти до споживача. Відповідальність продавця за якість продукції – одна з найважливіших ознак цивілізованого бізнесу. Тому підтвердження якості спельти запитує як внутрішній ринок, так і зовнішній.

Лабораторія УкрСпецАгроПродукт проводить комплексні лабораторні дослідження зразків зерна жита на їх відповідність державним нормативним документам України. Основоположними показниками жита є:

  • Показники якості.
  • Показники безпечності.
  • Наявність вмісту ГМО.
  • Радіаційний фон.

Замовник має право замовити як комплексний протокол, так і обрати тільки ті показники, які його цікавлять. Європейське обладнання та кваліфікація персоналу дозволяють провести дослідження з точністю і в заявлені строки.

Лабораторія «УкрСпецАгроПродукт» гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.

Запрошуємо до співпраці аграріїв, виробників сільськогосподарської сировини і компанії, що спеціалізуються на переробці вторинної сировини, приватних підприємців, виробників продуктів харчування.

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості спельти, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму