Арахісова паста

Арахісова паста

Ніжна й ароматна арахісова паста насичує організм енергією та збагачує його вітамінами. Цей продукт стрімко набирає популярність серед споживачів. На сьогоднішній день на полицях супермаркетів можна знайти пасту з різними наповнювачами: шоколадна, з родзинками, курагою та іншими, але основними вимогами залишаються якість продукту і його безпечність. 

Провести аналіз на якість арахісової пасти можливо в спеціалізованій лабораторії УСАП. 

Основним критерієм безпеки арахісової пасти будуть: 

  • важкі метали, 
  • мікотоксини, 
  • пестициди, 
  • радіологія. 

Не виключено, що обов'язковим показником на європейському ринку може стати аналіз арахісової пасти на ГМО.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі арахісової пасти, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.

Чи обов'язкові лабораторні дослідження арахісової пасти 

Арахисовая паста – універсальний продукт, який користується попитом у широкого кола споживачів, в тому числі: спортсменів та вегетаріанців. Паста володіє необхідними білками, жирами, клітковиною, багата на мінерали та кислоти, які сприяють швидкому насиченню організму. Батьки часто використовують пасту до ранкового сніданку школярів. Діти з задоволенням вживають арахісову смаколинку з хрусткою булочкою, як живильний перекус або просто ласощі. 

Широка аудиторія потенційних споживачів цікава будь-якому бізнесу. Крім підтвердження якості та безпечності продукції з метою конкурентоспроможності, в першу чергу, арахісова паста підлягає підтвердженню якості і безпечності, як і будь-який харчовий продукт, відповідно до чинного законодавства. 

Лабораторні дослідження якості та безпечності арахісової пасти в лабораторії УСАП дозволять Вашому виробництву вирішити ці завдання. Окрім обороту продукції на внутрішньому ринку, документація, що підтверджує якість продукції, необхідна для експорту. Протокол дослідження державного зразка від акредитованої лабораторії УСАП визнається, як українськими, так і зарубіжними контрагентами або контролюючими органами. 

Компанія УСАП надає лабораторні послуги всім українським компаніям, аграрним холдингам, фермерським господарствам, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості арахісової пасти, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму