Чай

Чай

Чай входить до число продуктів з високим споживчим попитом. Виробництво чаю здійснюється в Китаї, Індії та Африці, звідки він експортується по всьому світу. Цінителі ароматного напою висувають високі вимоги до його якості та безпечності. Тому виробники та ритейлери чаю повинні регулярно співпрацювати з акредитованими дослідницькими лабораторіями для контролю та підтвердження якості та безпечності сировини й продукції. 

Особливості аналізу чаю 

Класифікація чаю здійснюється за кількома ознаками: 

• залежно від способу технологічної обробки чайного листя, розрізняють: листовий, гранульований та пресований чай;

• за ступенем подрібнення чай підрозділяють на: великий, середній, дрібний;

• за тривалістю та способом окислення можна виділити: зелений, чорний, жовтий, білий, улун і пуер;

Нормовані показники для різних товарних сортів чаю істотно розрізняються. Оцінити якість і безпечність продукту можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних аналізів, виконаних в акредитованій лабораторії. 

Відповідальні виробники, що турбуються про якість свого продукту, та впроваджують в виробничий процес високі міжнародні стандарти якості та безпечності, такі як система ХАССП, сьогодні користуються максимальною лояльністю споживачів та партнерів. Якщо Ви прагнете будувати свій бізнес на сучасних принципах та заручитися високою довірою аудиторії, ласкаво просимо до лабораторії УСАП!

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

«УкрСпецАгроПродукт» надає послуги досліджень якості і безпеки харчової продукції, в тому числі чаю, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного та довгострокового партнера. 

Показники безпечності чаю 

В лабораторії УСАП Ви зможете замовити дослідження повного спектра показників безпечності чаю: 

1. Токсичні елементи: 

  • кадмій (Cd); 
  • мідь (Cu); 
  • цинк (Zn); 
  • арсен (миш'як -As);
  • ртуть (Hg); 
  • свинець (Pb). 

2. Пестициди: 

  • гептахлор; 
  • метафос. 

3. Показники радіології: 

  • питома активність цезію-137; 
  • питома активність стронцію-90. 

4. ГМО:

  • якісно; 
  • кількісно. 

Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості чаю, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму