Шоколад

Шоколад

Виробництво шоколаду здійснюється за безліччю рецептур. Основними інгредієнтами є какао-масло і цукор, в іншому ж склад продукту може бути різноманітним. Якість шоколаду безпосередньо залежить від показників сировини, що входить до його складу. Тому для виробників шоколаду найважливішим аспектом є контроль якості сировини та готової продукції. Для цього необхідна співпраця з акредитованою лабораторією, оснащеною сучасним високоточним обладнанням. 

Особливості аналізу шоколаду 

Класифікація шоколаду здійснюється за кількома ознаками: 

  • в залежності від технології виготовлення шоколад буває: звичайним і десертним ; 
  • в залежності від складу розрізняють шоколад: темний (гіркий), молочний, білий, рубіновий, веганський та діабетичний; 
  • за структурою шоколад може бути: пористим, з тонкоподрібненими або великими добавками, без начинки, з начинкою або з їх поєднаннями. 

Оцінити якість і безпечність шоколаду можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, виконаних в акредитованій лабораторії. При цьому відрізняється, як перелік нормованих показників, так і встановлені вимоги, в залежності від виду шоколаду.

Основні показники безпеки шоколаду 

У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники безпечності шоколаду: 

  • токсичні елементи: свинець (Pb), кадмій (Cd), арсен (миш'як - As) , ртуть (Hg), мідь (Cu), цинк (Zn), залізо (Fe); 
  • мікотоксини: афлатоксин В1, зеараленон; 
  • пестициди: ДДТ, ГХЦГгама-ізомер (гексахлоран) , гептахлор (ФОП); 
  • радіологія: питома активність цезію-137, питома активність стронцію-90; 
  • ГМО: якісно, кількісно. 

Наші висококваліфіковані співробітники мають великий досвід роботи в сфері досліджень, сертифікації систем менеджменту та продукції, акредитації, атестації та організації лабораторій. 

Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі шоколаду, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості та безпечності шоколаду, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму