Виробництво шоколаду здійснюється за безліччю рецептур. Основними інгредієнтами є какао-масло і цукор, в іншому ж склад продукту може бути різноманітним. Якість шоколаду безпосередньо залежить від показників сировини, що входить до його складу. Тому для виробників шоколаду найважливішим аспектом є контроль якості сировини та готової продукції. Для цього необхідна співпраця з акредитованою лабораторією, оснащеною сучасним високоточним обладнанням.
Класифікація шоколаду здійснюється за кількома ознаками:
Оцінити якість і безпечність шоколаду можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, виконаних в акредитованій лабораторії. При цьому відрізняється, як перелік нормованих показників, так і встановлені вимоги, в залежності від виду шоколаду.
У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники безпечності шоколаду:
Наші висококваліфіковані співробітники мають великий досвід роботи в сфері досліджень, сертифікації систем менеджменту та продукції, акредитації, атестації та організації лабораторій.
Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі шоколаду, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості та безпечності шоколаду, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.