Цукор – харчовий продукт, який входить в ТОП продуктів, що користуються високим і стабільним попитом, як серед кінцевого споживача, так і з метою подальшої переробки та виробництва різної продукції (в кондитерській, хлібобулочній промисловості, для виготовленні консервів, напівфабрикатів, соків, тощо).
Партії цукру з підтвердженим лабораторними дослідженнями якістю, знайдуть свого покупця в найкоротші терміни та за досить вигідною для виробника ціною. Якість цукру необхідно контролювати, як на етапі його виробництва, так і на етапі реалізації. Забезпечення і підтвердження якості та безпечності харчової продукції, в тому числі цукру – зона відповідальності виробника, що регламентується законодавством.
Підтвердити якість і безпечність цукру можливо лише в спеціалізованих лабораторіях.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі цукру, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно та якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці українських виробників, імпортерів і експортерів, аграрні холдинги, фермерські господарства, приватних підприємців, торгові представництва.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності цукру, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.