Какао активно застосовується в кондитерській промисловості, продукція якої користується великим попитом у широкої групи споживачів. Основні виробники какао, країни субекваторіальний Африки, експортують цей цінний продукт по всьому світу. Велика частка контрафактного какао низької якості. Тому:
Провести аналіз какао на показники безпечності та мікробіологію можна в акредитованій лабораторії УСАП, оснащеній високоточним обладнанням.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі какао, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Найбільш цінний продукт, одержуваний з мелених какао-бобів методом пресування – це какао-масло. Воно широко застосовується для виготовлення шоколаду. Крім кондитерського виробництва, какао-масло застосовується у виробництві парфумерії, косметики та фармацевтичних препаратів. Після пресування бобів какао залишається сухий залишок, який перемелюють і отримують какао-порошок. Цей продукт знайшов широке застосування в харчовій промисловості з огляду на його невисоку собівартість та гідні смакоароматичні властивості.
Провести випробування на якість та безпечність какао-продуктів можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, проведених в акредитованій лабораторії.
У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники якості та безпечності какао:
1. Органолептика: вид, смак, запах, волога;
2. МЧ жиру;
3. МЧ золи;
4. МЧ ферропримесей (металомагнітна);
5. Токсичні елементи:
6. Мікробіологічні показники.
7. Показники радіології:
8. ГМО.
Вам необхідно перевірити якість сировини або продукції, і ви обмежені в часі? Фахівці лабораторії УСАП в стислі терміни здійснять повний спектр аналізів какао або іншого продукту. Ми акредитовані і працюємо відповідно до вимог міжнародних стандартів.
Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності какао, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.