Какао

Какао

Какао активно застосовується в кондитерській промисловості, продукція якої користується великим попитом у широкої групи споживачів. Основні виробники какао, країни субекваторіальний Африки, експортують цей цінний продукт по всьому світу. Велика частка контрафактного какао низької якості. Тому: 

  • для виробників, що використовують какао як сировину, дуже важливо перед закупівлею великої партії какао упевнитися в його якості та безпечності; 
  • для імпортерів важливо підтвердження якості продукту з метою довіри потенційних партнерів, споживачів та контролюючих органів. 

Провести аналіз какао на показники безпечності та мікробіологію можна в акредитованій лабораторії УСАП, оснащеній високоточним обладнанням.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі какао, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Особливості аналізу какао 

Найбільш цінний продукт, одержуваний з мелених какао-бобів методом пресування – це какао-масло. Воно широко застосовується для виготовлення шоколаду. Крім кондитерського виробництва, какао-масло застосовується у виробництві парфумерії, косметики та фармацевтичних препаратів. Після пресування бобів какао залишається сухий залишок, який перемелюють і отримують какао-порошок. Цей продукт знайшов широке застосування в харчовій промисловості з огляду на його невисоку собівартість та гідні смакоароматичні властивості. 

Провести випробування на якість та безпечність какао-продуктів можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, проведених в акредитованій лабораторії. 

Основні критерії оцінки какао 

У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники якості та безпечності какао: 

1. Органолептика: вид, смак, запах, волога; 

2. МЧ жиру; 

3. МЧ золи; 

4. МЧ ферропримесей (металомагнітна); 

5. Токсичні елементи: 

  • кадмій (Cd); 
  • мідь (Cu); 
  • цинк (Zn); 
  • арсен (миш'як -As);
  • ртуть (Hg); 
  • свинець (Pb). 

6. Мікробіологічні показники. 

7. Показники радіології: 

  • питома активність цезію-137; 
  • питома активність стронцію-90. 

8. ГМО. 

Вам необхідно перевірити якість сировини або продукції, і ви обмежені в часі? Фахівці лабораторії УСАП в стислі терміни здійснять повний спектр аналізів какао або іншого продукту. Ми акредитовані і працюємо відповідно до вимог міжнародних стандартів. 

Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності какао, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму