Кабачкова ікра

Кабачкова ікра

Кабачкова ікра – це цінний дієтичний продукт, який користується великим споживчим попитом. Кожен сучасний промисловець, який запровадив у технологічний процес систему ХАССП, повинен бути абсолютно впевненим у якості кабачкової ікри, а також у стабільності та безпечності своєї продукції. Якісний та безпечний продукт викликає максимальний інтерес аудиторії, що дозволяє підприємству вийти на більш високий рівень. Тому лабораторні випробування показників якості кабачкової ікри – це обов'язкова частина відповідного виробничого циклу. 

Здійснювати дослідницьку діяльність та видавати якісні (такі, що визнаються) посвідчення про властивості досліджуваних проб має право лише лабораторія, яка успішно пройшла процедуру акредитації. Тому для отримання гарантовано точних результатів випробувань кабачкової ікри, звертайтеся до лабораторії УСАП.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі кабачкової ікри, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Особливості аналізу кабачкової гри 

Кабачкова ікра може бути вищого гатунку (зі свіжих овочів) або без підрозділу на сорти (з овочевих напівфабрикатів). Дане овочеве блюдо входить в розряд дієтичного харчування, має багатий вітамінно-мінеральний склад, рекомендується людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, серця і судин. Кабачкова ікра, вироблена за стандартом, повинна мати певну консистенцію, відповідний зовнішній вигляд, запах, смак і колір. Якщо ж кабачкова ікра випускається за власними технічними умовами, вона повинна не поступатися стандартизованій продукції за основними критеріями. Оцінити якість і безпечність кабачкової ікри можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, виконаних в акредитованій лабораторії. 

Ключові показники безпечності кабачкової ікри 

У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники безпечності кабачкової ікри: 

  • токсичні елементи в складі: свинець (Pb), кадмій (Cd), арсен (миш'як - As), ртуть (Hg), мідь (Cu), цинк (Zn), залізо (Fe); 
  • пестициди: гептахлор (ФОП), метафос (паратіонметіл); 
  • радіологія: питома активність цезію-137, питома активність стронцію-90; 
  • ГМО: якісно, кількісно. 

Наші висококваліфіковані співробітники мають великий досвід роботи в сфері досліджень, сертифікації систем менеджменту та продукції, акредитації, атестації та організації лабораторій. 

УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпоретарм і експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності кабачкової ікри, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму