Кабачкова ікра – це цінний дієтичний продукт, який має великий споживчий попит. Кожен сучасний промисловець, який запровадив у технологічний процес систему ХАССП, повинен бути абсолютно впевненим у її якості, а також у стабільності та безпечності своєї продукції. Якісний та безпечний продукт викликає максимальний інтерес аудиторії, що дозволяє підприємству вийти на вищий рівень. Тому лабораторні випробування показників якості кабачкової ікри – це обов'язкова частина відповідного виробничого циклу.
Здійснювати дослідницьку діяльність та видавати якісні (такі, що визнаються) посвідчення про властивості досліджуваних проб має право лише лабораторія, яка успішно пройшла процедуру акредитації. Тому для отримання гарантовано точних результатів випробувань кабачкової ікри, звертайтеся до лабораторії УСАП.
Кабачкова ікра може бути вищого ґатунку (зі свіжих овочів) або без підрозділу на сорти (з овочевих напівфабрикатів). Дане овочеве блюдо входить в розряд дієтичного харчування, має багатий вітамінно-мінеральний склад, рекомендується людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, серця і судин. Вироблена за стандартом, вона повинна мати певну консистенцію, відповідний зовнішній вигляд, запах, смак і колір. Якщо ж вона випускається за власними технічними умовами, то повинна не поступатися стандартизованій продукції за основними критеріями. Перевірити якість і безпечність кабачкової ікри можна за допомогою органолептичних, фізико-хімічних і мікробіологічних аналізів, виконаних в акредитованій лабораторії.
Дослідження кабачкової ікри в лабораторії УСАП
В лабораторії “УкрСпецАгроПродукт”, яка акредитована відповідно до вимог Національного агентства України (Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025), ви можете дослідити основні показники безпеки кабачкової ікри згідно з ДСТУ 3797-98 “Консерви. Ікра овочева. Технічні умови. Зі Зміною”:
Термін виконання робіт - від 2-х до 5 робочих днів.
За результатами випробувань видається документ державного зразка - Протокол випробувань.
Наші висококваліфіковані співробітники мають великий досвід роботи у сфері досліджень, сертифікації систем менеджменту та продукції, акредитації, атестації та організації лабораторій.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України.
Етапи співпраці наступні:
Лабораторія УСАП - надійний та довгостроковий партнер, який надає послуги дослідження показників безпеки та якості кабачкової ікри з 2013 року. Наша компетентність та якість роботи підтверджені акредитацією в НААУ, та численними позитивними відгуками клієнтів, більшість з яких вже стали постійними партнерами.
Кожному замовнику ми гарантуємо:
Цінова політика компанії є конкурентною.
УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам та організаціям.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості та безпечності кабачкової ікри, звертайтеся до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотний дзвінок.