Постачальники, виробники, а також оптові покупці повинні бути впевнені в якості олії. Для цього Ви можете звернутися у лабораторію УСАП з будь-якого регіону України. Наші фахівці оцінять не лише органолептиком продукту, але й виконають аналіз на вміст шкідливих домішок, пестицидів, токсичних речовин, ГМО.
Наша лабораторія також надає можливість отримати дані не тільки зв стандартним комплексом критеріїв, але й за окремими конкретними показниками. Це важливо, якщо Ви експортуєте продукцію до країн, для яких пріоритетними є певні параметри якості. Готовий протокол видається через 2-3 дня після доставки зразків.
Неякісну соняшникову олію важко визначити візуально. Для перевірки основних показників знадобиться лабораторна перевірка із застосуванням сучасних технологій.
Основне завдання виробників: забезпечити та підтвердити якість та безпечність продукції. Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» оснащена сучасним обладнанням, потужності якої дозволяють провести аналіз олії відповідно до вимог державних стандартів.
Сервісну доставку зразків з усіх регіонів здійснює перевізник «Нова пошта».
За результатами досліджень замовник отримує протокол випробувань - документ державного зразка, який дозволяє продавати товар, як в Україні, так і ближньому зарубіжжі.
Соняшникова олія - одна з унікальних рослинних олій, що має велике господарське значення. У кулінарії вона застосовується для смаження та для заправки салатів. Також з неї виробляють маргарин та кулінарні жири (шляхом гідрування). Соняшникова олія застосовується при виготовленні консервів, а також в миловарінні та лакофарбовій промисловості.
Енергетична цінність соняшникової олії унікальна за своїми якостями: склад насичений жирними кислотами, вітамінами.
Акредитована лабораторія УСАП перевіряє олію згідно з державними нормативними документами. Основними вимогами є показники безпеки:
Показники якості соняшникової олії:
Якість продукту відповідно до ДСТУ соняшникової олії визначається, в тому числі й кількістю жирних кислот у її складі. Олія, вироблена з доброякісної сировини, що зберігається в правильних умовах, містить невисокий відсоток жирних кислот.
Щоб не допустити погіршення якості продукту, слід контролювати кислотність соняшникової олії (кислотне число) на етапі приймання олійної сировини, в процесі її виробництва та зберігання. Крім того, споживачі також зацікавлені в проведенні лабораторних аналізів рослинної олії, яку вони щодня вживають в їжу.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі харчової добавки йоду, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Відбір проби на підприємствах здійснює спеціально уповноважена комісія, яка дотримується нормативних інструкцій, приватні особи пробу можуть відібрати самостійно.
Тара для відбору олії повинна бути чистою й сухою, щільно закриватися кришкою.
Не допускається використання тари, в якій раніше зберігалися хімічні речовини (розчинники, лакофарбові засоби та ін.) або алкоголь.
Зразок супроводжується бланком, в якому вказується:
Правильний відбір проби безпосередньо впливає на результат дослідження наданого зразка.
УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості та безпечності соняшникової олії, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотний дзвінок.