Кожен виробник харчових продуктів в Україні, в тому числі грибів, зобов'язаний забезпечити й підтвердити якість і безпечність продукту. Провести аналіз грибів на відповідність нормам, встановленим стандартом, Вам допоможуть кваліфіковані фахівці лабораторії УСАП, оснащеної точним вимірювальним обладнанням. Сертифіковані гриби користуються значною довірою споживачів та попитом, що збільшує продажі та дозволяє розширити партнерські можливості, ринки збуту.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі грибів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Під загальною назвою «гриби» мається на увазі широкий асортимент сортів їстівних плодових тіл грибів-макроміцетов. Харчові гриби поділяються за якістю на вищий, перший, другий і третій товарний сорт. Визначити сорт грибів можна тільки лабораторним шляхом за допомогою органолептичного та фізіо-хімічного аналізу.
У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники безпечності грибів:
1. Важкі метали:
2. Показники радіології:
УСАП – це акредитована лабораторія, що надає спектр кваліфікованих послуг з дослідження, сертифікації харчової сировини та рослинних продуктів. Штат укомплектований фахівцями вищого рівня, які здійснюють багаторічну професійну діяльність в профільній сфері.
УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям .
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності грибів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.