Гриби

Гриби

Кожен виробник харчових продуктів в Україні, в тому числі грибів, зобов'язаний забезпечити й підтвердити якість і безпечність продукту. Провести аналіз грибів на відповідність нормам, встановленим стандартом, Вам допоможуть кваліфіковані фахівці лабораторії УСАП, оснащеної точним вимірювальним обладнанням. Сертифіковані гриби користуються значною довірою споживачів та попитом, що збільшує продажі та дозволяє розширити партнерські можливості, ринки збуту.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі грибів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Особливості грибів 

Під загальною назвою «гриби» мається на увазі широкий асортимент сортів їстівних плодових тіл грибів-макроміцетов. Харчові гриби поділяються за якістю на вищий, перший, другий і третій товарний сорт. Визначити сорт грибів можна тільки лабораторним шляхом за допомогою органолептичного та фізіо-хімічного аналізу. 

Основні показники безпечності грибів 

У лабораторії УСАП Ви зможете перевірити основні показники безпечності грибів: 

1. Важкі метали: 

  • свинець (Pb); 
  • кадмій (Cd); 
  • арсен (миш'як) (As); 
  • ртуть (Hg); 
  • мідь (Cu); 
  • цинк (Zn). 

2. Показники радіології: 

  • питома активність цезію-137; 
  • питома активність стронцію-90. 

Аналіз грибів: швидко, якісно і доступно 

УСАП – це акредитована лабораторія, що надає спектр кваліфікованих послуг з дослідження, сертифікації харчової сировини та рослинних продуктів. Штат укомплектований фахівцями вищого рівня, які здійснюють багаторічну професійну діяльність в профільній сфері. 

УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям . 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності грибів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму