Консерви

Консерви

Винахід консервування істотно полегшив життя і побут людини, дозволивши ефективніше використовувати харчову сировину, подовжити термін її придатності для використання в їжу. 

Кожен відповідальний виробник консервів ставить перед собою пріоритетні цілі: не тільки зберегти смакові якості сировини, але й забезпечити безпечність продукту. Набути впевненості в якості та безпечності консервів виробнику допоможуть високоточні професійні лабораторні дослідження. Сертифіковані продукти користуються великим споживчим попитом, що збільшує прибуток та покращує імідж компанії-виробника. 

Особливості аналізу консервів 

Консерви, а саме продукти консервації рослинного походження: овочевих, бобових, ягідних культур, необхідно перевірити на основні показники безпечності консервів: 

1. Токсичні елементи: 

  • кадмій (Cd); 
  • мідь (Cu); 
  • цинк (Zn); 
  • арсен (миш'як -As); 
  • ртуть (Hg); 
  • свинець (Pb). 

2. Пестициди: 

  • гептахлор; 
  • метафос (паратіонметіл). 

3. Вміст радіології в консервах: 

  • питома активність цезію-137; 
  • питома активність стронцію-90. 

4. ГМО. 

Лабораторія УСАП допоможе оцінити якість і безпечність наступних видів консервів: 

  • овочеві (натуральні, соки, концентровані томатопродукти, закусочні консерви, перші й другі страви, мариновані та квашені овочі, дитячі пюре, дієтичні консервовані продукти); 
  • фруктові (натуральні, пюре стерилізовані, желе, сиропи, варення, компоти, соки, заморожені ягоди та фрукти).

Консерви – вид харчових продуктів з тривалим терміном зберігання, тому виробник несе високу відповідальність за якість і безпечність продукту. Як і для будь-якої харчової продукції, якість і безпечність консервів регламентуються державними нормами, та обов'язкові до підтвердження кожним оператором ринку. Дослідження в лабораторії УСАП з видачею документації державного зразка дозволять підприємству підтвердити відповідність встановленим вимогам.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі консервів чи заморожених продуктів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Оперативний і точний аналіз консервів лабораторією УСАП 

Вам необхідно перевірити якість сировини або продукції, і ви обмежені в часі? Фахівці лабораторії УСАП в стислі терміни здійснюють повний спектр аналізів будь-якої сировини або продукту. Ми акредитовані та працюємо відповідно до вимог міжнародних стандартів. 

Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості консервів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму