Соєва олія дуже популярна в Європі, Америці, Китаї, та на сьогоднішній день зайняла одну з пріоритетних позицій і для українського споживача.
З огляду на унікальний склад продукту, який містить комплекс вітамінів групи B, E, F, K, холін, мінеральні сполуки (залізо, мідь, магній, калій, кальцій, цинк), корисні жири, продукт користується високим попитом споживачів. Виробники та постачальники соєвої олії зобов'язані забезпечити та підтвердити якість і безпечність продукції.
Це можна зробити тільки в лабораторних умовах.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі овочів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Соєва олія - продукт переробки бобового насіння, виробництво якого зародилося в Східній Азії. На сьогоднішній день в Україні виробляється понад 30-ти видів рослинних олій, які відрізняються за жирнокислотним складом та органолептичними показниками.
Олії класифікують на рафіновані та нерафіновані.
Сира соєва олія має коричневий колір з зеленуватим відтінком, після рафінації - світло-жовтий.
Унікальний склад соєвої олії приносить людському організму неоціненну користь, як при внутрішньому застосуванні, так і при зовнішньому.
Продукт широко застосовують в оздоровчих цілях, він корисний для головного мозку, зору, нервової системи людини. Олію рекомендують дієтологи при постійному навантаженні ЦНС та мозку, як дітям, так і дорослим.
Як переконатися у якості та користі продукту? В цьому може допомогти акредитована лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт». Сучасне обладнання та кваліфікований персонал дозволяють проводити всі необхідні дослідження згідно з державними нормативними документами.
У Державних стандартах чітко прописані основні норми якості та безпечності соєвої олії, тому кожен виробник зобов'язаний підтвердити відповідність свого продукту в лабораторних умовах.
Відповідно до українських стандартів, основними вимогами до показників якості соєвої олії відносять:
На сьогоднішній день в сучасному аграрному бізнесі неминуче використання добрив та пестицидів, які згодом впливають на якість кінцевого продукту. Тому важливо перевірити соєву олію на показники безпечності:
Для експорту соєвої олії потрібно перевірити продукт на наявність ГМО.
Лабораторія УСАП надає лабораторні послуги українським виробникам, імпортерам та експортерам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості та безпечності соєвої олії, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.