Хліб є одним з основних продуктів харчування, джерелом рослинного білка, вуглеводів, мінералів, вітамінів.
Обсяги виробництва хліба стабільно ростуть, якісний хліб користується великим попитом. В умовах конкурентної боротьби виробники та постачальники якісної продукції завжди виграють. Проведений УСАП лабораторний аналіз хліба служить запорукою впевненості у його безпечності та якості.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі хліба та хлібобулочних виробів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Білий хліб випікають з борошна високого очищення, звільненого від висівок та зародків, тому в нього більш однорідний смак і більший термін зберігання. У чорному ж хлібі міститься більша кількість цінних поживних речовин, але в нього підвищена кислотність. Вуглеводів в хлібних виробах від 40 до 50%. Здебільшого це крохмаль. Клітковини набагато менше – приблизно 1%. Білкова цінність хліба невелика, рівень білка варіюється від 5 до 8%. Вміст жирів незначний. Вміст вітамінів і мінеральних речовин залежить від якості використовуваного борошна. Чим якісніше борошно, тим менше в хлібі вітамінів та мінералів.
Якість хліба регламентується законодавчо. Виробники та постачальники хлібобулочних виробів зобов'язані виробляти й поставляти продукцію, що відповідає нормам. Виділяють органолептичні і фізико-хімічні показники якості хліба та хлібобулочних виробів:
1. Органолептичні:
2. Фізико-хімічні:
На дані ознаки мають великий вплив, як сировина, що використовується, так і умови виробництва, переробки та зберігання хліба.
Згідно сфери та акредитації лабораторії, УкрСпецАгроПродукт проведе дослідження на безпечність хліба пшеничного, а саме на:
Наш висококваліфікований та підготовлений персонал проводить роботи виключно відповідно із сертифікованими методиками виконання вимірювань, новітнє лабораторне аналітичне обладнання дозволяє виконати дослідження з високою точністю.
УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно та якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці українських виробників, імпортерів і експортерів, аграрні холдинги, фермерські господарства, приватних підприємців, торгові представництва.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності хліба та хлібобулочних виробів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.