Хліб

Хліб

Хліб є одним з основних продуктів харчування, джерелом рослинного білка, вуглеводів, мінералів, вітамінів. 

Обсяги виробництва хліба стабільно ростуть, якісний хліб користується великим попитом. В умовах конкурентної боротьби виробники та постачальники якісної продукції завжди виграють. Проведений УСАП лабораторний аналіз хліба служить запорукою впевненості у його безпечності та якості.

  • Лабораторія від «УкрСпецАгроПродукт» акредитована відповідно до вимог Національного агентства України: Атестат № 2Н1045 ДСТУ ISO/IEC 17025. 
  • Сфера випробувань спрямована на продукти харчування , сільськогосподарське рослинництво, продукти переробки. 
  • Терміни проведення робіт - від 2-х до 5-ти робочих днів. 
  • За результатами випробувань видається документ державного зразка - Протокол випробувань. 
  • Дослідження якості хліба пшеничного проводиться відповідно до вимог ГОСТ (ДСТУ) 2903:2005 - Технічні умови.

Як ми працюємо 

Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні: 

  • заповніть форму заявки та надішліть нам на ел.пошту: info@usap.ua;
  • надішліть зразки Вашої продукції з актом відбору проб компанією-перевізником; 
  • по закінченні досліджень, Ви отримаєте Протокол в електронному вигляді безпосередньо в день завершення випробувань; 
  • наступного дня ми надішлемо Вам оригінали документації (безкоштовно). 

Чому варто довірити безпечність Вашої продукції лабораторії УСАП 

Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо: 

  • високу точність і достовірність результатів випробувань продукції; 
  • своєчасне й оперативне проведення випробувань; 
  • надання протоколів точно в зазначені терміни; 
  • неупередженість і незалежність при проведенні випробувань; 
  • дотримання ділової етики, конфіденційність.

Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі хліба та хлібобулочних виробів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера. 

Особливості оцінки якості та безпечності хліба і хлібобулочних виробів 

Білий хліб випікають з борошна високого очищення, звільненого від висівок та зародків, тому в нього більш однорідний смак і більший термін зберігання. У чорному ж хлібі міститься більша кількість цінних поживних речовин, але в нього підвищена кислотність. Вуглеводів в хлібних виробах від 40 до 50%. Здебільшого це крохмаль. Клітковини набагато менше – приблизно 1%. Білкова цінність хліба невелика, рівень білка варіюється від 5 до 8%. Вміст жирів незначний. Вміст вітамінів і мінеральних речовин залежить від якості використовуваного борошна. Чим якісніше борошно, тим менше в хлібі вітамінів та мінералів. 

Якість хліба регламентується законодавчо. Виробники та постачальники хлібобулочних виробів зобов'язані виробляти й поставляти продукцію, що відповідає нормам. Виділяють органолептичні і фізико-хімічні показники якості хліба та хлібобулочних виробів:

1. Органолептичні: 

  • зовнішній вигляд; 
  • стан кірки; 
  • стан м'якушки; 
  • смак і запах. 

2. Фізико-хімічні: 

  • пористість; 
  • кислотність; 
  • вологість. 

На дані ознаки мають великий вплив, як сировина, що використовується, так і умови виробництва, переробки та зберігання хліба. 

Згідно сфери та акредитації лабораторії, УкрСпецАгроПродукт проведе дослідження на безпечність хліба пшеничного, а саме на: 

  • токсичні елементи; 
  • мікотоксини; 
  • пестициди; 
  • радіологію; 
  • ГМО. 

Наш висококваліфікований та підготовлений персонал проводить роботи виключно відповідно із сертифікованими методиками виконання вимірювань, новітнє лабораторне аналітичне обладнання дозволяє виконати дослідження з високою точністю.

УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно та якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною, завдяки довірі постійних замовників. 

Запрошуємо до співпраці українських виробників, імпортерів і експортерів, аграрні холдинги, фермерські господарства, приватних підприємців, торгові представництва. 

Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності хліба та хлібобулочних виробів, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.

Замовте послугу просто заповнивши форму