Вівсяні пластівці високо цінуються в порівнянні з багатьма іншими крупами для приготування каш. Овес унікальний багатими лікувальними властивостями. З цієї причини його рекомендують приймати в щоденному раціоні, як дорослим, так і дітям.
Високий попит на корисний дієтичний продукт породжує й високу конкуренцію. Крім вітчизняних виробників, на полицях магазинів або супермаркетів зустрічається чимало імпортної продукції. Підтвердження якості та безпечності продукту – запорука його конкурентоспроможності та високого попиту споживачів.
Провести аналізи з метою підтвердження якості вівсянки можливо лише в спеціалізованих лабораторіях. УкрСпецАгроПродукт пропонує свої послуги, завдяки яким Ви зможете підтвердити якість і безпечнысть вівсяних пластівців. Протокол державного зразка – документ, що визнається не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Цей аспект особливо корисний для виробників, які бажають експортувати вівсяні пластівці.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі вівсяних пластівців, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
За безпечність продукції, а саме токсичність вівсянки, можуть відповідати такі показники:
Ці показники безпечності регламентуються в нормативних документах: ДСТУ, ТУ на кожен підвид продукції окремо. На сьогоднішній день актуальна така класифікація вівсяної крупи:
1. Екстра №1: пластівці з цільного зерна, максимальні за розміром. Зазвичай пластівці цього виду варяться більше 15-ти хвилин, при цьому вважаються найкориснішими, такими, що максимально зберегли у складі вітаміни, клітковину та макроелементи.
2. Екстра №2: пластівці дрібного розміру, що виготовляються з різаного зерна. Такі пластівці швидше готуються, але в процесі різання зерна у їх складі знижується кількість корисних речовин.
3. Екстра №3: дрібні пластівці у вигляді розрізаної пластини. З таких пластівців готуються страви швидкого приготування (1-2 хвилини). У складі пластівців даного типу концентрація корисних речовин мінімальна, однак вони популярні за рахунок швидкості приготування, а також для харчування людей, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту, яким груба клітковина може бути шкідлива.
Якісні добірні пластівці мають світлий, кремовий відтінок, без домішок і лушпиння.
Під час лабораторної перевірки вівсяних пластівців виділяють наступний перелік домішок, наявність і концентрація яких характеризують чистоту готового продукту:
Провести повний аналіз вівсяних пластівців Вам допоможе спеціалізована лабораторія від УкрСпецАгроПродукт. Наша компанія надає лабораторні послуги українським виробникам, аграрним холдингам, фермерським господарствам, приватним підприємцям, торговим представництвам, а також іншим зацікавленим особам або організаціям.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості вівсяних пластівців, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.