Томатна паста, різноманітні соуси, а також інші консерви з використанням томатів відносять до продуктів їх переробки. Томатна паста, томатні соуси відносяться до концентрованих томатним продуктів, тоді як консерви, що містять безпосередньо плоди томатів, відносяться до натуральних консервів. Підтвердити якість продуктів переробки томатів, що виробляються і постачаються – завдання кожного виробника та постачальника. Лабораторія УСАП в стислі терміни проведе лабораторний аналіз продуктів переробки томатів з видачею протоколу державного зразка.
Лабораторія УСАП надає послуги по всій території України. Етапи співпраці наступні:
Якість нашої роботи та компетентність підтверджені акредитацією в НААУ, а також численними відгуками клієнтів, більшість з яких стають постійними партнерами. Кожному замовнику ми гарантуємо:
Лабораторія УСАП надає послуги досліджень якості харчової продукції, в тому числі томатної пасти, соусів та консервів, з 2013 року. В особі нашої компанії Ви матимете надійного і довгострокового партнера.
Залежно від виду продукції з томатів (способу приготування), необхідні дослідження різних показників якості та безпечності.
Натуральні консерви з томатів – це овочі, що пройшли процедуру бланширування, укладені в банки, залиті розсолом, маринадом або томатним соком, закупорені та стерилізовані.
До концентрованих томатним продуктів відносять:
Томат-пюре і томат-пасту виготовляють з протертих томатів, підготовлену масу уварюють до необхідної концентрації. Томат-паста містить від 25 до 40% сухої речовини, томат-пюре – від 12 до 20%. Томатні соуси виготовляють з томатів або з концентрованих томатних продуктів з додаванням спецій, цукру, оцту.
Як томатні консерви, так і концентровані томатні продукти повинні пройти лабораторний аналіз й отримати документальне підтвердження своєї якості. Аналіз продуктів переробки томатів має спрямованість, у першу чергу, на дослідження їх безпечності для споживача. Провівши аналіз якості томатної продукції, виробник і постачальник формує свою позитивну ділову репутацію.
Лабораторний аналіз якості консервованих томатів і концентрованих томатних продуктів включає великий набір показників. Найбільш вагомий внесок у рівень якості продуктів переробки томатів вносять такі показники:
Важливим фактором буде визначення безпечності продукту на наявність:
Перераховані вище показники якості встановлюються виключно шляхом проведення лабораторного аналізу. Лабораторія підприємства УкрСпецАгроПродукт готова надати послуги з аналізу якості продуктів переробки томатів з видачею Протоколу державного зразка. УСАП гарантує сервісне обслуговування, оперативно і якісно виданий результат. Цінова політика лабораторії залишається конкурентною завдяки довірі постійних замовників.
Запрошуємо до співпраці українських виробників, імпортерів та експортерів, аграрні холдинги, фермерські господарства, приватних підприємців, торгові представництва.
Для отримання докладної консультації щодо лабораторних досліджень якості і безпечності томатної пасти та іншої томатної продукції, зверніться до наших менеджерів будь-яким зручним способом або замовте зворотній дзвінок.